Fasteaksjonen 2020 - heldigital aksjon

I år er fasteaksjonen 100% digital. Det betyr at det ikke kommer konfirmanter eller andre på døra med innsamlingsbøsse.
Heldigvis er det mulig å støtte Fasteaksjonen og Kirkens Nødhjelps arbeid digitalt, enten på menighetens innsamlingsaksjon på Facebook,
ved vipps til 2426, eller gi 200 kroner ved å sende sms VANN til 2426

Bli med på vår tids viktigste digitale fasteaksjon!

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon blir i år en heldigital bøssebæringsaksjon. Det betyr at det ikke kommer konfirmanter eller andre på døra med innsamlingsbøsse. 40.000 bøssebærere får ikke gått dør-til-dør på grunn av koronaviruset. Akkurat nå prøver hele verden å beskytte seg og sine mot  koronaviruset, men dessverre er det milliarder av mennesker som mangler de viktigste  verktøyene: såpe og rent vann.

I fjor samlet aksjonen inn 32 millioner kroner, et beløp som gir 160.000 mennesker varig tilgang til rent og trygt vann. La oss gjøre det samme i år! Her i Hammerfest samlet vi inn kroner 18285,- i bøssene, i år utfordres alle til å støtte digitalt så vi kommer over dette beløpet.

For 200 kr kan du gi et menneske tilgang til rent vann resten av livet.

Her finner du Hammerfest menighet sin digitale innsamlingsaksjon  på Facebook.

Du kan også støtte Fasteaksjonen og Kirkens Nødhjelps ved vipps til 2426, eller gi 200 kroner ved å sende sms VANN til 2426

Takk for din gave til Fasteaksjonen. 💜