Lys Våken 6.-7. februar

Hammerfest menighet inviterer til overnatting i kirka for barn som fyller 11 eller 12 år i år!

Vi inviterer 5. og 6.-klassinger til å overnatte i kirka fra lørdag 6. februar til søndag 7. februar. Vi skal bli kjent med kirka – og med hverandre. I tillegg skal vi bruke helga til å bli kjent med en bit sjøsamisk kultur. Lys våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Vi håper at vi kan avslutte med en gudstjeneste på søndag i tråd med smittevernreglene som gjelder da. Gudstjenesten vil bli sendt direkte på Hammerfest kirkes Facebook-side.

Det går også an å være med på dagtid, uten å overnatte.

Program:

Vi starter lørdag kl. 14:00. Da skal vi leke, ut og fyre bål, bli kjent med hverandre, gå på oppdagelsesferd i kirka, spise tradisjonell samisk mat og altså overnatte i kirka.
Søndag spiser vi frokost sammen, før vi avslutter med en samling eller med gudstjeneste kl. 12:00

Alle kan få være med!

Hvis ditt barn har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette. Vi gjør vårt beste for at alle skal få være med. Sammen kan vi legge til rette for at Lys Våken blir en flott opplevelse for alle.

Dette er lurt å ha med:

· Innesko eller varme sokker

· Uteklær og sko

· Toalettsaker

· Liggeunderlag, sovepose

· Fine klær til gudstjenesten

· Lommelykt

Smittevern: Arrangementet følger smittevernregler. Derfor er det begrenset med plasser. All mat blir servert porsjonsvis. Barn som er syke/forkjølet får ikke delta. Ved lek og overnatting legger vi til rette for at barna kan holde avstand. Samtidig skal det oppleves trygt å overnatte i kirka, derfor vil vi legge til rette for at barna kan sove i nærheten av dem de er sammen med ellers på fritiden.

Spørsmål? Ring kirkekontoret: 78 40 29 20

Kontakttelefon på Lys våken: 48 00 37 67