Oppdatert informasjon om smittevern i våre kirker.

Velkommen til våre kirker i Hammerfest, Kvalsund og Kokelv. Vi inviterer til gudstjenester og kirkelige handlinger med noen begrensninger i antall pga. smittevernhensyn. Hammerfest kirke er i tillegg åpen ma - fre kl. 08:00-15:00 for besøkende.

Kirkene i Hammerfest følger de nasjonale bestemmelsene for alle våre aktiviteter og arrangement i kirkene. Dette betyr at alle kirkelige handlinger gjennomføres som normalt, men med følgende begrensninger:

• I Hammerfest kirke tillates maks 90 personer tilstede, pluss kirkens ansatte og ansatte fra begravelsesbyrå. Det skal være 1 meter mellom hver kohort. Ved dåp skal dåpsfamilien med følge sitte samlet med 1 meter mellom hver kohort.
  • I Hauen kapell tillates maks 28. Det skal være 2 meter mellom hver kohort.
  • I Rypefjord kirke maks 20 i benkene og 10 i menighetssalen. Det skal være 2 meter mellom hver kohort.
  • I Kvalsund tillates maks 30 tilstede i kirken, pluss kirkens ansatte og ansatte fra begravelsesbyrå. Det skal være 1 meter mellom hver kohort.
  • I Kokelv tillates maks 30 tilstede i kirken, pluss kirkens ansatte og ansatte fra begravelsesbyrået. Det skal være 1 meter mellom hver kohort.

Dersom flere kohorter sitter tett og det er ledige plasser i benkene med 1 meters avstand, kan flere være i kirkene.

Eventuelle spørsmål rundt dette kan rettes til vår

e-post post.hammerfest@kirken.no og post.kvalsund@kirken.no, eller på telefon 78 40 29 20.

Hilsen oss i kirkestaben.