Smittehensyn i Hammerfest

Her kommer en oppdatering fra administrasjonen i Hammerfest kirkelige fellesråd. (Oppdatert 20.01.2021)

Regjeringen startet året med en to-ukers sosial nedstengning. Den er over nå. På pressekonferansen 18. januar ble det klart at de fleste tiltakene videreføres, men det er noen oppmykninger for kirken og særlig barne- og ungdomsarbeidet fra 19. januar.

Det er en forsiktig åpning, og forskriften begrenser fortsatt antall deltakere til 10 innendørs, og 200 utendørs.

Gravferder holdes som vanlig med inntil 50 deltakere i Hammerfest, 30 i Kokelv og Rypefjord, og 38 i Kvalsund. I følge den nasjonale forskriften kommer medvirkende i tillegg.

Henvendelser kan rettes til vår e-post post.hammerfest@kirken.no og post.kvalsund@kirken.no,og på tlf 78 40 29 20.

Hilsen oss i kirkestaben.