''JUL FOR ALLE''

Kvalsund kirke har gleden av å invitere til ''Jul for alle'' i år også. Julefeiring er først og fremst sosialt samvær, og det er det sosiale samværet vi ønsker å legge til rette for slik at alle i Kvalsund kan føle på julestemningen, føle seg sett, og inkludert.

For det åttende året på rad blir det en felles julefeiring på Menighetshuset med både ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, medisterpølse, surkål og alt som hører til!

Svein-Tore Nilsen på Kvalsund sykehjem står for julematen, så vi kan love at maten blir fortreffelig!

Dørene til Kvalsund menighetshus åpner klokken 1700.

Julemiddagen blir servert ca 1730.

Arrangementet er rusfritt og det koster ingenting å delta.

Vi tar koronasituasjonen på alvor og følger helsemyndighetenes smittevernregler. Vi forventer at deltakere gjør det samme og holder god avstand til hverandre, og at alle som er syke holder seg hjemme. På den måten kan vi ha en trygg og hyggelig julekveld sammen.

Vær oppmerksom på at det kan bli forandring i opplegget om det blir økt smitte og strengere koronatiltak.

Påmelding til ''Jul for alle'' kan sendes på SMS til Linda Rønning på

tlf: 45459782 eller på epost til LR989@KIRKEN.NO