Støtt Kirkens nødhjelp i julen


Gi en julegave som kan redde liv og forandre liv. Sammen kan vi forandre verden – for ett barn om gangen.

 

Et barn er oss født. Oss. Barnet er ikke en av de andre. Ikke en fremmed. Ikke en fiende. Barnet forener oss. Forandrer oss. Får oss til å åpne hjertene våre for hverandre. Og for andre. «Det krever en hel landsby å oppdra et barn», sier et gammelt, afrikansk ordtak. Men i møte med globale utfordringer som klimaendringer, pandemier, konflikter og ulikhet kreves det kanskje en hel verden. En rettferdig verden. En deilig jord. Gi en julegave som kan redde liv og forandre liv. Sammen kan vi forandre verden – for ett barn om gangen. FORANDRE. FOR ANDRE.

I år er vi – i enda større grad enn tidligere – avhengige av å få inn midler til vårt arbeid med fattige og sårbare. Vi legger bak oss et annerledes år. Et vanskelig år. Koronapandemiens konsekvenser er store. Særlig for de som hadde minst i utgangspunktet. Kirkens Nødhjelp tilhører menighetene, og det internasjonale diakonale arbeidet er vårt felles ansvar.

Her er en kort film (ca 1 minutt) som presenterer Kirkens Nødhjelp sitt arbeid:

FILM SOM VISER KIRKENS NØDHJELP SITT ARBEID

Kirkens nødhjelp har også laget en stemningsfull videoeinnspilling av Juleevangeliet i Tanum kirke. Frank Kjosås leser, Helene Bøksle synger salmer akkompagnert av Tord Gustavsen. Du kan se den her:

FILM JULEEVANGELIET

 

Ønsker du å gi en gave til Kirkens nødhjelp?

Vipps: 2426
SMS med kodeord GAVE til 2426 (250,-).

 

Med ønske om en velsignet julehøytid!

Vennlig hilsen
Kirkens Nødhjelp

Tilbake