Den norske kirkes digitale julefeiring


Her finner du en oversikt over Den norske kirkes juleressurser på nett!

 

Det blir jul i år også!

2020 har blitt annerledes for mange, der pandemien har preget både hverdag og fest. Over hele verden har det vært et annerledesår, men vi synger det likevel: Deilig er jorden. For det blir jul i år også. 

Som en pilegrimssalme fremhever Deilig er jorden at vi er på vei, underveis, til en bedre framtid. Som en julesalme forteller den om englene på marken som sang om Jesus som ble født, til glede for hele verden. 

Årets julefilm fra Den norske kirke har samlet mennesker som på ulikt vis vært aktuelle 2020. Sammen med blant annet Jahn Teigen, Bent Høie og Birgit Skarstein ønsker vi alle en god jul med Deilig er jorden!

Se ''Deilig er jorden'' her

Trenger du litt ekstra hjelp med å få julestemning i år, eller har du ikke mulighet til å gå i gudstjeneste på julaften? Da finner du forhåpentlig vis litt hjelp her! Her er ti måter å finne din egen stemning for julehøytiden og til å få julens budskap og håp inn i din julefeiring, der du er.

Ti veier til julestemning i 2020

Har du ikke mulighet til å gå i kirken på julaften? Hvorfor ikke lage din egen hjemme i stua? Domprosten/Tromsømenighetene har lagd en «Gjør det selv-julegudstjeneste», og du kan laste den ned her:

«Gjør det selv-julegudstjeneste»

 

 

 

Tilbake