Kirkeskole og utdeling av 6-årsbok!

Velkommen til Kirkeskole lørdag den 8. mai etterfulgt av barnas gudstjeneste den 9. mai i Hammerfest kirke.

Til deg som etter sommerferien blir førsteklassing – du er førsteklasses!

Vi inviterer alle de som etter sommerferien skal begynne i første klasse i Hammerfest, til en førsteklasses Kirkeskole med skattejakt i Hammerfest Kirke lørdag den 8. mai kl. 12.00.

Vi skal bli litt kjent med hverandre, lede etter en helt særlig skat i kirken og kanskje være litt kreative, mens vi får litt godt å spise og drikke. Vi håper du blir med 😊
Kirkeskolen varer cirka 1 ½ time.

Det er kult om du kommer på kirkeskole alene (kanskje du kjenner andre barn som blir med?), men det er også lov å ha med seg mamma eller pappa. De kan få lov å sitte på tilvist plass i kirka, mens vi har kirkeskole.

Grunnet korona er det begrenset med plasser på kirkeskolen. Derfor er det viktig at du melder deg på innen fredag 7. mai kl. 1200. Påmelding finner du nederst på denne siden!

Blir kirkeskolen full åpner vi for en gruppe til den samme ettermiddagen, så følg med her på nettsiden.

Barnas Gudstjeneste

Søndag møtes vi igjen til Barnas Gudstjeneste kl. 12.00 i Hammerfest Kirke.

På denne gudstjenesten er alle som skal starte på skolen til høst spesielt invitert. Det er dere som er hedersgjestene, men det er selvfølgelig fint om resten av familien, og andre du kjenner blir med.

På Gudstjenesten skal vi bla. synge sammen, hører en fortelling fra Bibelen og så har vi også en gave til hver av dere. Det er ei bok som heter «Alle gode ting». Der er det tegneserier, bibelfortellinger og oppgaver du kan gjøre. Du kan velge om du vil ha boka på norsk eller samisk.

Har dere spørsmål eller lurer på noe, da ta kontakt med kirkekontoret på telefon: 78 40 29 20

NB: Det er en god ide å komme i god tid før gudstjenesten, da vi grunnet korona har gudstjeneste med tilviste plasser og begrenset antall. Noter derfor  i påmeldingen til kirkeskole hvor mange dere regner med å bli med på gudstjenesten søndag. Om det er plass kan man dog fint deltake uten påmelding.

Vi har for tiden problemer med påmeldingsmodulen. Påmelding kan derfor sendes på epost til

tt252@kirken.no

eller ring kirkekontoret på tlf 78 40 29 20