Sporløype for alle


Hammerfest Menighet har lagt ut poster på mange ulike steder i kommunen. Her fins det oppgaver å løse for store og små.

 

Postene vil ligge ute til søndag 6. juni, så det vil være muligheter til å gå flere turer. Dere trenger ikke ta alle postene, men kan svare på de som passer for dere. For de som deltar vil det være en fordel å ha appen "Fotspor" på telefonen. Ved å benytte koden EYNY5 vil du finne kart som viser hvor alle postene er, og du vil få nyttige tips underveis. Appen er gratis, og du trenger ikke registrere deg for bruke den. Det kan være lurt å laste ned ruten før dere drar hjemmefra. Da bruker dere ikke mobildata på å laste ned tips underveis.

Vi har vært heldige og fått flotte premier som vi trekker blant alle som deltar: For hver post dere sender inn svar på via SMS, vil dere få ett lodd i trekning av fine premier. Hotell-Weekend på et fritt valgt Scandic Hotell for to voksne og to barn. Sovepose fra Intersport og Høytaler fra Power.

Postene er som sagt plassert rundt om i Hammerfest, Rypefjord, Forsøl, Kvalsund og Kokelv. Noen av postene er like, men vi har over 20 ulike poster som er plassert ut.

Her er stedene dere kan lete etter poster:

- Lekeplassen ved torget og langs Strandpromenaden

- Nederst i Sikksakkstien

- Turistua

- Hammerfest kirke

- Hauen kapell

- Gammelveien

- Jansvannet

- Rypefjord kirke

- Breidablikk

- Kirkegårdsbukta

- Forsøl

- Prærien

- Nedre Fuglenes

- Rompetrollvannet

- Kvalsund

- Kokelv

Vi oppfordrer folk til å gå sammen med de som de bor sammen med. Vi håper postene er plassert slik at de skal være lett å lese uten at man trenger å ta på posten. Kommer du til en post, og det er noen der fra før, så vent på tur og hold avstand.

Postene vil ligge ute til søndag 6. juni. Ved behov lar vi de henge lenger.

Ta godt vare på hverandre.
 

Vinnerne trekkes 20. juni.

Tilbake